Scroll Top

LET’S CHEF TOGETHER

ΗΜΕΡΑ

22 / Φεβ / 2022
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ΩΡΑ

19:00 - 21:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

via Microsoft TEAMS

Η ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

CGS Parents

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

via Microsoft TEAMS

QR Code

LET’S CHEF TOGETHER

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του CGS στο πλαίσιο του Parents UP! ανανεώνει το ραντεβού του για το δεύτερο διαδραστικό cooking lesson με τον Executive Chef  και Official Ambassador for the Greek Gastromomy 2021 κύριο Χρυσόστομο Πρασατζή

Θα έχουμε την ευκαιρία να ετοιμάσουμε παρέα… ο καθένας από τη δική του κουζίνα ένα γρήγορο και θρεπτικό δείπνο με κύριο πρωταγωνιστή το λαβράκι.

Για τις συνταγές μας θα χρειαστείτε τα εξής υλικά:

Προϊόν Μαναβική
3 ψάρια ή 6 φιλέτα Λαβράκια του κιλού (Ζητήστε από τον ψαρά σας, να τα φιλετάρει ) 500 γρ Ντοματίνια
1 βαζάκι μικρό Κάπαρη 4 τμχ Κρεμμύδια Λευκά Ξερά
150 γρ Λιαστή Ντομάτα 1 ματσάκι Κόλιανδρος
3-4 λίτρα Ζωμός Λαχανικών 2 τμχ Κρεμμύδι Φρέσκο
2 ποτήρια( 200 μλ) Λευκό κρασί Ασύρτικο 1 ματσάκι ή 1 γλαστράκι Σχινόπρασο
100 γρ Κρέμα γαλακτος 2 τμχ Πράσο
50 γρ  Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 τμχ Λεμόνια
1 λίτρο Ελαιόλαδο 4 τμχ Λάιμ
100 γρ Βούτυρο 1 τμχ Lemongrass
100 γρ Ζάχαρη καστανή 2 τμχ Πορτοκάλια
50  γρ Αλάτι λεμονιού 1 κιλό Ντομάτες
50 γρ Αλάτι καπνιστό 1 ματσάκι Θυμάρι φρέσκο
Αλάτι  
Πιπέρι τριμμένο  
Πιπέρι φρέσκο για τρίψιμο

Σκεύη 

1 Πιπερόμιλος 1 Σουρωτήρι
1 ζευγάρι  Αλατοπίπερο 1 Τηγάνι αντικολλητικό μεγάλο
1 Κατσαρόλα βαθιά 1 Τρίφτης
1 Κατσαρόλα ρηχή 28cm 5 Κουτάλια
3-4 Λεκάνες μικρές 1 Στίφτης
4-5 Μπολάκια 1 Multi ή Μπλεντεράκι (Κοπτικό μηχάνημα με λεπίδες )
1 Ξύλο κοπής 1 Ραβδομπλέντερ
2 Μαχαίρια Πιάτα για το σερβίρισμα
2 Κουτάλες ξύλινες Σπάτουλα
1 Κουτάλα βαθιά

 

Το webinar θα διεξαχθεί την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 @ 19.00, μέσω της πλατφόρμας zoom.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αυστηρά μέχρι την Δευτέρα 21/2 @12:00, στέλνοντας ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής, συμπληρωμένη. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα σας αποσταλεί η ηλεκτρονική πρόσκληση με το link σύνδεσης.

Στο booklet θα βρείτε σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες.

Webinar Sponsored by:

Tags: