Scroll Top

Καλά Χριστούγεννα από το ΔΣ του Συλλόγου

bazaar-2013_ds

Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την επιτυχή έκβαση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. που αποτελεί τον καλύτερο προπομπό των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι γονείς με τα παιδιά και τους φίλους τους απολαύσαμε την εορταστική ατμόσφαιρα, περιηγηθήκαμε σε ένα όμορφα στολισμένο σχολείο. Απολαύσαμε τη χορωδία των παιδιών του Νηπιαγωγείου και Προνηπιαγωγείου και χαρήκαμε την εξαιρετική τζαζ μπάντα αποφοίτων του σχολείου μας. Δημιουργήσαμε με τα παιδιά μας στα εργαστήρια του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού. Προμηθευτήκαμε τα ημερολόγια του 2014 με τις εορταστικές φωτογραφίες των παιδιών μας με τον Άγιο Βασίλη και  απολαύσαμε τις λιχουδιές των Μαμάδων στη Κουζίνα. Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αγορές όμορφων και καλόγουστων δώρων ενόψει των εορτών που έρχονται. Επίσης, πολλοί συμμετείχαμε στη λαχειοφόρο αγορά η οποία για την φετινή χρονιά είχε ιδιαίτερα ελκυστικά δώρα, η κλήρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, αναδεικνύοντας τους τυχερούς αριθμούς, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει. Tέλος, τα παιδιά του IB και του Γυμνασίου – με τη συμβολή όλων μας – συγκέντρωσαν ζεστά σκεπάσματα και ρούχα για τους άστεγους του κέντρου της Αθήνας καθώς και χρήματα για τη UNICEF.

Από τη Χριστουγεννιάτικη Ημέρα, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων πέτυχε την συγκέντρωση χρημάτων απαραίτητων για την υλοποίηση των δράσεών του. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα προσφερθεί υπέρ του ιδρύματος ΕΣΤΙΑ – Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση. Περαιτέρω, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων συγκέντρωσε χρήματα για το Make a Wish Ελλάδος και απέδωσε από τα έσοδά του την συνδρομή του για την κάλυψη ποσοστού των διδάκτρων δύο (2) σχολικών ετών μαθητή του σχολείου μας (το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από το Ταμείο Αρωγής & Υποτροφιών του Σχολείου), ως ένδειξη γονικής συμπαράστασης από εμάς τους γονείς σε ένα παιδί που έχει απολέσει τους γονείς του, δηλαδή σε ένα δικό μας παιδί!

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται πρωτίστως σε όλους εσάς που την τιμήσατε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας.

Είναι όμως ορθό να ευχαριστήσουμε και ειδικά όλους τους γονείς-μέλη του Συλλόγου που εργάστηκαν επί μακρό χρονικό διάστημα για την υλοποίησή της. Ιδιαίτερες, λοιπόν, ευχαριστίες πρέπει να αποδοθούν ειδικότερα στους :

Παναγιώτη Καραμηνά                                                 Σοφία Αβραμίδου

Άννα Κονδύλη                                                                 Μαρίνα Πολίτου

Μαρί-Λουίζ Σολακιάν                                                  Βίκυ Ανδρούτσου

Αναστασία Θεοδωροπούλου                                   Μαρία Κεραμάρη

Κατερίνα Παράσχη                                                       Σάντυ Ακτόγλου

Ελισάβετ Βίσκου                                                             Δήμητρα Πιτταρά

Βάλια Χαλυβίδη                                                             Ιωάννα Πότσιου

Ιωάννα Χανιώτου                                                          Τζοάννα Φούντα

Λήδα Συγκούνα                                                              Μαρκέλλα Αναγνωστοπούλου

Βούλα Γιούλη                                                                   Άννα Κότταρη

Ντόρα Πάκα                                                                     Έλενα Λογοθέτη

Βίκυ Ρουμπέση                                                                Κόνυ Φούντα

Κατερίνα Γιακαλή                                                          Ιωάννα Οικονόμου

Αλίκη Αδαμάκη                                                               Νάσια Καϊμακά

Και φυσικά, ειδικές ευχαριστίες αποδίδουμε στους μαθητές του Λυκείου που προσέφεραν εθελοντικά τη βοήθειά τους.

Επιπλέον, η επιτυχής υλοποίηση της ετήσιας αυτής εκδήλωσης θα ήταν ανέφικτη χωρίς την πάντα ουσιαστική και συνεχή συνδρομή της κ. Τζίνας Τυλιγάδα, (Operations Manager) του Σχολείου μας, την οποία και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε.

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» οφείλουμε, βεβαίως, και σε όσους εργαζόμενους του σχολείου προσέφεραν την ημέρα εκείνη με ζήλο τις υπηρεσίες τους, ο καθένας από τη δική του θέση.

Κλείνοντας, θέλουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με όλους εσάς για την επόμενη χρονιά. Ο νέος χρόνος φέρνει νέες πρωτοβουλίες για πρωτοπόρες συνέργειες μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών προς όφελος των παιδιών μας. Πρόκειται για μία αξιέπαινη πρωτοβουλία του σχολείου, με την οποία καλούμαστε οι γονείς να συμμετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση της μαθητικής ζωής των παιδιών μας, μέσα από την ουσιαστική και στενή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους λοιπούς φορείς του σχολείου. Περισσότερες λεπτομέρειες …. θα λάβετε στις αρχές του νέου έτους.

Και βεβαίως, έρχονται και νέες προτάσεις για δράσεις πολιτισμού και δημιουργίας με τα παιδιά μας. Η προσπάθειά μας, μάλιστα, την επόμενη χρονιά θα επικεντρωθεί στο να να προσελκύσουμε με προτάσεις μας και τα μεγαλύτερα παιδιά του Γυμνασίου, Λυκείου και Diploma. Ήδη έχουμε πραγματοποιήσει διερευνητικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των μαθητικών συμβουλίων καλώντας τα ίδια τα παιδιά να μας προτείνουν δράσεις που θα τους ενδιέφεραν.

Κλείνοντας, σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για τις εορτές που φθάνουν. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, μικρούς-μεγάλους και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος, με ελπίδα και πίστη στις καλύτερες ημέρες που θα έλθουν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Τζίνα Παπαντωνοπούλου – Καρατζά