Scroll Top

CGS Parents News Vol12

NewsletterVol12

Σημαντικές συναντήσεις
Η επόμενη συνάντηση των μελών μας, θα γίνει τη Πέμπτη 03.03.2022 στις 19.00 το απόγευμα. Τα μέλη μας θα ενημερωθούν για τον τρόπο σύνδεσης μέσω του email που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους. 
Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας! 

Parents Up!

Cooking Vol.2
Με μεγάλη χαρά τη Τρίτη 22.02.2022 μαγειρέψαμε όλοι μαζί, γονείς & παιδιά, με την καθοδήγηση του chef κ. Χρυσόστομου Πρασατζή, Ceviche Λαβράκι, Μεσογειακή ντοματόσουπα βελουτέ με λιαστή ντομάτα Σαντορίνης και Λαβράκι φιλέτο με ντοματίνια και κάπαρη Σαντορίνης σε σάλτσα από Ασύρτικο.

Το αποτέλεσμα μοναδικό & γευστικότατο! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!

Επιμορφωτικά σεμινάρια
Για το προσεχές διάστημα προγραμματίζουμε τα σεμινάρια:

  • Σύνδρομο της άδειας φωλιάς, για γονείς μαθητών Λυκείου
  • Social Media στην Εφηβεία, για γονείς μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου

Parents’ Corner

Member Card
Με την ηλεκτρονική MemberCard του Συλλόγου μας, τα μέλη μας εξασφαλίζουν προνόμια και εκπτώσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που μπορείτε να βρείτε στο Συνεργάτες Member Card – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων CGS (cgs-parents.gr)

Αν θέλετε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθεια του Συλλόγου να φέρει τα μέλη της σχολικής κοινότητας πιο κοντά και να ενισχύσει τους μεταξύ τους δεσμούς, μπορείτε να μας στείλετε τη προσφορά σας στο parents@cgs.edu.gr και να μπείτε στην ανωτέρω λίστα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Σας περιμένουμε!

Άρθρα
Εμπλουτίσαμε την ενότητα «Άρθρα» στην ιστοσελίδα μας και ευχαριστούμε θερμά τους γονείς του σχολείου μας:

  • Ήβη Χρυσού Μπελέση, Δημοσιογράφος, Digital Media Specialist, Founder & CEO του www.businessmum.gr, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων στο CSI Institute, για το άρθρο της: «Μεγαλώνω το παιδί μου σε μια κοινωνία με έμφυλη βία. Τι κάνω;»
  • Σόνια Ρομποτή, Ψυχολόγος, MSc, BSc (Hons), ABA, CBT Specialist, για το  άρθρο της: «Βιντεοπαιχνίδια: Πηγή ανασφάλειας ή ένα εργαλείο για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών μας;»
  • Ιωάννα Δημητριάδου, Ειδική Παιδαγωγός με εξειδίκευση στη Δυσλεξία και στις Μαθησιακές δυσκολίες, PgD, Orton-Gillingham Practitioner, Συγγραφέας & Αρθογράφος, για το άρθρο της: «Τι είναι η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ) και ποια τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά;»
  • Κλειώ Δημητριάδου, Κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, Msc, Eating Psychology Coaching, www.coachmydiet.gr, για το άρθρο της: «Δεκατιανό & Βραδινό / Παιδική διατροφή, η μεγάλη πρόκληση!»
  • Νεφέλη Ράντου, Κοινωνιολόγος, Διερμηνέας ελληνικής νοηματικής γλώσσας, Δρ. Ειδικής Αγωγής – Προσβασιμότητας, για το άρθρο της: «Πόσο συχνά εκφράζονται σεξουαλικά οι έφηβοι μέσω εικόνων;»

Καλούμε όλους τους γονείς να μοιραστούν μαζί μας θέματα που αφορούν σε γονείς και παιδιά και για τα οποία έχουν την ανάλογη κατάρτιση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο parents@cgs.edu.gr.

Μικρές Αγγελίες 
Έχετε παλιά σχολικά ρούχα και στολές, σε καλή κατάσταση, που δεν χρειάζεστε πιά; Αν ναι, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα στην νέα κατηγορία Μικρές Αγγελίες στο Μικρές Αγγελίες – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων CGS (cgs-parents.gr) και να χαρίσετε τα ρούχα αυτά σε μια άλλη οικογένεια του CGS!

Σημείωση: η παράδοση γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των γονέων, χωρίς τη διαμεσολάβηση των γραμματειών και των σχολικών. Αφού χαρίσετε τα ρούχα, μη ξεχάσετε να αποσύρετε/τροποποιήσετε την αγγελία σας με ένα email στο parents@cgs.edu.gr. 

Θυμόμαστε

  • Ανανεώνουμε τη συνδρομή μας συμπληρώνοντας απαραίτητα την αίτηση εγγραφής/συνδρομής. Μαζί με το χρηματικό ποσό (10€) αποστέλλονται σε κλειστό φάκελο στη γραμματεία του παιδιού μας. Όσοι γονείς εγγράφονται πρώτη φορά στο σύλλογο το ποσό είναι 15€ (5€ εγγραφή 10€ ετήσια συνδρομή).
  • Επικοινωνούμε με τον Σύλλογο στο parents@cgs.edu.gr.