Scroll Top

CGS Parents News Vol 4 – Happy New Year!

Newsletter_Jan

Back To School

Στην επικοινωνία του Σχολείου για την έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού με χαρά επιβεβαιώσαμε την πρόοδο σε θέματα που έχουν τεθεί στις συναντήσεις μας και στις επαφές μας με την διοίκηση, όπως περίπατοι σε σταθερή ώρα καθημερινά, επιπλέον εξαερισμός/καθαρισμός των τάξεων, χρήση ηλεκτρονικής ατζέντας και την ακόμα πιο ευέλικτη επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού.

Στα πλαίσια του ανοιχτού διαλόγου που διατηρούμε με τη διοίκηση του Σχολείου, επικοινωνήσαμε με πρότερη επιστολή, την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, για σχετική ενημέρωση σε θέματα που μας απασχολούν, όπως η επάρκεια λεωφορείων-δρομολογίων, η σταδιακή αποχώρηση κατά το σχόλασμα, το πρόγραμμα σίτισης και η δυνατότητα υβριδικής διδασκαλίας.

Στην προσεχή συνάντηση των μελών του Συλλόγου (19.01) ευελπιστούμε να έχουμε σχετική ανατροφοδότηση και από τους γονείς (μέσω των παιδιών τους) ώστε να μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας να συμμετέχουμε σε έναν παραγωγικό διάλογο με στόχο την ομαλή και ασφαλή εμπειρία των παιδιών μας στη δια ζώσης εκπαίδευση.

CGS Parents – Λαχειοφόρος

Η πώληση λαχνών για τη Λαχειοφόρο που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος ξεκίνησε!

Μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο του Συλλόγου μας συμμετέχοντας στη Λαχειοφόρο μας και κερδίζοντας μοναδικά δώρα – προσφορά των ευγενικών χορηγών μας. 

Μπορείτε να παραγγείλετε τους λαχνούς σας συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας.

Ημερομηνία κλήρωσης: Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021.

Parents’ Corner – Άρθρα

Εμπλουτίσαμε την ενότητα «Άρθρα» στην ιστοσελίδα μας και ευχαριστούμε θερμά τους:
• Κο Ηλία Χατζηχρήστο & www.swimming.gr: 100χλμ, σε μία μέρα για τα παιδιά του Make-A-Wish.
• Κο Ηλία Μόσιαλο: Covid-19. Η αναγκαιότητα για μέτρα πρόληψης και εμβολιασμό, μια μικρή ιστορική αναδρομή.

Επιμορφωτικά Σεμινάρια Γονέων – Παιδιών

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε δύο γονείς του σχολείου, τις κυρίες Ιωάννα Δημητριάδου και Νανά Συγκούνα, και προετοιμάζουμε για τους γονείς σεμινάρια με σημαντικά θέματα που μας αφορούν όλους – stay tuned!

Επιπλέον είμαστε σε επικοινωνία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς για μια διαδικτυακή προσαρμογή του προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ» για γονείς & μαθητές, που αφορά στη σωστή χρήση ποδηλάτου – stay tuned!

Απολογισμός Χριστουγεννιάτικων φιλανθρωπικών δράσεων

Η ανάγκη για προσφορά, μας ενώνει!

✓ CGS Parents 4 Φλόγα: Στηρίξαμε το πολύτιμο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «η Φλόγα» με το καθιερωμένο αναμνηστικό γούρι για το 2021, με το ποσό των € 2.500.
✓ CGS Star Run – CGS Parents – Make a Wish: Mε τη βοήθεια του σχολείου και του γονέα και εκπαιδευτικού Ηλία Χατζηχρήστου, ενισχύσαμε το έργο του Make-A-Wish με το ποσό των € 4.650 βοηθώντας ώστε να εκπληρωθούν ευχές δύο παιδιών!

Μια ιδιαίτερη διάκριση!

To CGS Star Run είναι επισήμως η πιο επιτυχημένη δράση που έγινε ποτέ από σχολείο για το Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish και θα λάβει το Γενικό Ειδικό Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής του οργανισμού!

Νιώθουμε ευγνωμοσύνη, υπερηφάνεια και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!

Θυμόμαστε
• Είμαστε γονείς, ενεργοποιούμε τον μηχανισμό «ατομική/οικογενειακή ευθύνη» απέναντι στον COVID-19.
• Ανανεώνουμε τη συνδρομή μας συμπληρώνοντας απαραίτητα την αίτηση εγγραφής/συνδρομής. Μαζί με το χρηματικό ποσό (10€) αποστέλλονται σε κλειστό φάκελο στη γραμματεία του παιδιού μας. Όσοι γονείς εγγράφονται πρώτη φορά στο σύλλογο το ποσό είναι 15€ (5€ εγγραφή 10€ ετήσια συνδρομή).
• Επικοινωνούμε με τον Σύλλογο στο parents@cgs.edu.gr.