Scroll Top

CGS Parents News – Φεβρουάριος 2024

CGS Newsletter

Σημαντικές συναντήσεις
Κοπή Πίτας 2024

Άμεσα τα μέλη μας θα λάβουν πρόσκληση για τη Κοπή Πίτας 2024 που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024.

Διαδικτυακή Συνάντηση Μελών Συλλόγου

Σύντομα θα λάβετε πρόσκληση με λεπτομέρειες για την επόμενη διαδικτυακή συνάντηση των μελών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 @ 21:30.

Ανακοίνωση για εκλογές νέου ΔΣ CGS PARENTS

Στο πλαίσιο τήρησης του επίσημου καταστατικού του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, θα διεξαχθούν εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων CGS μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς. Με χαρά σας καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου, να δηλώσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη 2ετία στέλνοντας email στο parents@cgs.edu.gr. Παρακαλούμε να αναφέρετε τις τάξεις που φοιτούν τα παιδιά σας, τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρεστε και ένα πολύ σύντομο βιογραφικό.

Σημείωση:
Οι ανωτέρω συναντήσεις αφορούν στα μέλη του Συλλόγου μας. Εφόσον ένας γονέας επιθυμεί να συμμετέχει, και δεν έχει ακόμα εγγραφεί στο Σύλλογο, θα πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία εγγραφής που βρίσκεται στο τέλος του newsletter.

Δεκέμβριος – Μήνας Προσφοράς & Αγάπης

Λαχειοφόρος 2023

Η ανταπόκριση των χορηγών στην πρόσκληση για συμμετοχή στη Λαχειοφόρο μας ήταν σημαντική όπως επίσης και η συμμετοχή των γονέων. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 10 Δκεμβρίου 2023, λίγο πριν τη λήξη του Christmas Fair. Κληρώθηκαν συνολικά 163 δώρα από 52 χορηγούς!

Όλοι μαζί υποστηρίξαμε τους σκοπούς του Συλλόγου και κερδίσαμε υπέροχα δώρα! Ευχαριστούμε πολύ!

CGS Christmas Fair 2023

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας στο Christmas Fair 2023!

Με τη βοήθεια και τη σημαντική συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων CGS κατάφερε να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικη Ασθένεια, η «Φλόγα» με το ποσό των 3.500 ευρώ

Συλλεκτικό Γούρι CGS Parents 2024

Με μεγάλη χαρά φέτος ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του CGS διέθεσε το συλλεκτικό αναμνηστικό γούρι του για το έτος 2024, με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Αυτισμού SOS στους Θρακομακεδόνες, με το συνολικό ποσό των 2.000 ευρώ!

Ψυχαγωγία

Στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» 55 οικογένειες του σχολείου μας παρακολουθήσαμε τη Κυριακή 5.11.23 την εξαιρετική παράσταση «ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ».

Επιμορφωτικά σεμινάρια

Σε διαφορετικές ημερομηνίες μέσα στον Νοέμβριο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Σεμινάριο Α’ Βοηθειών με εισηγητή τη Lifeguard Hellas και το οποίο παρακολούθησαν συνολικά 101 γονείς του σχολείου μας. Κατόπιν ολοκλήρωσης του σεμιναρίου, εστάλη ηλεκτρονικά η ύλη σε όσους το παρακολούθησαν. 

Υπάρχουν γονείς που έχουν δηλώσει επιθυμία για συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο σε προσεχείς ημερομηνίες και οι οποίοι θα λάβουν σχετική ενημέρωση.

Επιπλέον βρίσκεται σε εξέλιξη ο αναγνωρισμένος κύκλος βιωματικών σεμιναρίων Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα (Parent Effectiveness Training) σύμφωνα με το μοντέλο του Dr. Thomas Gordon με εισηγητή τον κύριο Αλέκο Παπάγο, πρόεδρο του οργανισμού «Gordon Hellas».

Parents Up!

Tennis!

Σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο του σχολείου μας συνεχίζεται  το Tennis Parents Up.

Διδασκαλία ελληνικών και λαϊκών παραδοσιακών χορών!

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και ώρα 20:30. 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στις ανωτέρω δράσεις Parents Up, μπορείτε να μας στείλετε email στο parents@cgs.edu.gr.

Parents’ Corner 

Member Card

Με την ηλεκτρονική MemberCard του Συλλόγου μας, τα μέλη μας εξασφαλίζουν προνόμια και εκπτώσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που μπορείτε να βρείτε στο Συνεργάτες Member Card. 

Αν θέλετε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθεια του Συλλόγου να φέρει τα μέλη της σχολικής κοινότητας πιο κοντά και να ενισχύσει τους μεταξύ τους δεσμούς, μπορείτε να μας στείλετε τη προσφορά σας στο parents@cgs.edu.gr και να μπείτε στην ανωτέρω λίστα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Σας περιμένουμε!

Μικρές Αγγελίες 

Έχετε παλιά σχολικά ρούχα και στολές, σε καλή κατάσταση, που δεν χρειάζεστε πιά; Αν ναι, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα στην κατηγορία Μικρές Αγγελίες και να χαρίσετε τα ρούχα αυτά σε μια άλλη οικογένεια του CGS!

Σημείωση: η παράδοση γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των γονέων, χωρίς τη διαμεσολάβηση των γραμματειών και των σχολικών. Αφού χαρίσετε τα ρούχα, μη ξεχάσετε να αποσύρετε/τροποποιήσετε την αγγελία σας με ένα email στο parents@cgs.edu.gr. 

Θυμόμαστε

  • Ανανεώνουμε τη συνδρομή μας συμπληρώνοντας απαραίτητα την αίτηση εγγραφής/συνδρομής. Μαζί με το χρηματικό ποσό (10€) αποστέλλονται σε κλειστό φάκελο στη γραμματεία του παιδιού μας. Όσοι γονείς εγγράφονται πρώτη φορά στο σύλλογο το ποσό είναι 15€ (5€ εγγραφή 10€ ετήσια συνδρομή). (Αίτηση εγγραφής)
  • Επικοινωνούμε με τον Σύλλογο στο parents@cgs.edu.gr